Zamislite si naslednje... Poveš nekaj smešnega in on se smeji z odobravanjem. Nasmehneš se ji, ona pa ti vrne še večji nasmeh. Dotakne se tvojega kolena. Roko položi na tvoj hrbet. Kaj se tukaj dogaja? Ali se spogledujeva ali sva samo prijatelja?!

Spoznavanje

Pri "igri zbliževanja" praviloma izvedete eno "stopnjo" in nato ocenite reakcijo. Šele ko ocenite odziv, boste vedeli, ali smete nadaljevati na naslednjo stopnjo ali ne. Mimogrede, omogočanje prostora za odziv in ocena reakcije druge osebe je tisto, kar vas loči od tega, da postanete odbijajoči.

Bliža se konec leta in čas zabav bo kmalu v polnem razmahu. Ali morda ni to najboljša priložnost za navezovanje stikov in spoznavanje novih ljudi? S pomočjo teh 5 nasvetov za navezovanje stikov poskrbite, da boste pustili nepozaben vtis iz pravega razloga (in ne zgolj zato, ker ste se opili in fotokopirali svojo golo zadnjico na pisarniškem fotokopirnem stroju).

Flirt in spogledovanje

Če želite ugotoviti ali ste dekletu všeč, vam ta članek odkriva 5 očitnih znakov, ki pokažejo, da jo zanimate. Ključ do tega kako ugotoviti ali se zanima za vas, je v razvozlavanju njene govorica telesa. Ženske zavedno ali nezavedno uporabljajo govorico telesa, da pokažejo svoje želje, moški le težko preberejo te signale.