Napake na zmenkih

Zmenki bi morali biti zabavni, in običajno so, če vse poteka, kot bi moralo. Vendar pa obstaja nekaj napak, ki se jim moški kar ne morejo izogniti, ko se lotijo zmenkarij. V prispevku je opisanih nekaj pomembnejših, ki jih preprosto nočete narediti.

Negativen prvi vtis: motite se, če mislite, da v zvezi s tem ne morete storiti ničesar. Glavno pravilo je, bodite to kar ste. Seveda poskrbite za primerno garderobo in se do dekleta vedite spoštljivo, vendar se ne pretvarjajte, da ste nekaj, kar niste. To ne pusti naravnega vtisa in vedela bo, da jo poskušate zavajati.

Ne hitite: če želite prvi zmenek izkoristiti za to, da bi seksali, boste najverjetneje močno razočarani. Noben odnos, ki nekaj pomeni, ni zasnovan na enem samem zmenku in takojšnjem seksu. Pa ne le to, če boste preveč silili vanjo, vas najverjetneje nikoli več ne bo hotela videti.

Pustite preteklost v preteklosti: če bi dekle, ki je na zmenku z vami večino časa govorila o svojih preteklih odnosih, verjetno ne bi ravno uživali in je najverjetneje ne boste želeli več videti. Upoštevajte to dejstvo, če bi vas slučajno zamikalo, da bi z njo delili pripovedke o vaših mukotrpnih preteklih izkušnjah z bivšimi in jo na smrt zdolgočasili.

Ostanite trezni: to še posebej velja na vašem prvem zmenku. Enostavno se vam ni treba opijati, ko ste na zmenku. Ne bo se izteklo preveč dobro, če boste pod paro peli rigoleto nad njenimi čevlji, “padli dol” ali če vas bodo ustavili zaradi vožnje v pijanem stanju.

Osredotočite se na zmenek: ko ste zunaj z žensko, je zelo priporočljivo, da se osredotočite samo nanjo, namesto da se naslajate nad eksotično blondinko s Playboy telesom, ki je pravkar vstopila v prostor. Obstaja namreč možnost, da boste preostanek romantičnega zmenka preživeli sami.

Ne predpostavljajte kaj ji je všeč in kaj ne: to pomeni, da ji pustite, da si sama naroči hrano v restavraciji, razen če ona želi, da to storite vi. Ugotovite, kakšna glasba ji je všeč, namesto da ji podarite vstopnico za koncert skupine, ki je všeč vam, ona pa jo sovraži... saj razumete bistvo.

Izogibajte se sarkazmu: čeprav večina žensk ceni dober smisel za humor, večini ni všeč sarkazem. Tudi suhi humor se šteje za smešnega, vendar bo neprestano trosenje sarkastičnih komentarjev povzročilo, da ji v nekem trenutku ne bo več do smeha in zabave bo konec.

Nevljudno je, da imate med zmenkom prižgan telefon: če pričakujete kakšen zelo pomemben telefonski klic, ki ga med zmenkom ne morete prezreti, zmenek raje prestavite. Nobena stvar ni bolj neolikana kot sprejemanje klicev, ko ste na zmenku.

Negotovost: ženske imajo raje samozavestne moške in ne tistih, ki se bojijo, da ženski ne bodo všeč. To je preprosto preveč odbijajoče.

Ne bodite posesivni ali oblastni: ženske sovražijo nadzor, prav tako ne marajo posesivnih moških. Če ji boste začeli diktirati kaj lahko in česa ne sme, se bo najverjetneje poslovila od vas.

Izognite se tem najhujšim spodrsljajem in izboljšali si boste možnosti za veliko bolj uspešno izpeljane zmenke.