Flirt in spogledovanje

Če želite ugotoviti ali ste dekletu všeč, vam ta članek odkriva 5 očitnih znakov, ki pokažejo, da jo zanimate. Ključ do tega kako ugotoviti ali se zanima za vas, je v razvozlavanju njene govorica telesa. Ženske zavedno ali nezavedno uporabljajo govorico telesa, da pokažejo svoje želje, moški le težko preberejo te signale.

5 znakov, da ste ji všeč

 • Z vami vzpostavi stik z očmi
 • Nasmehne se, ko vas pogleda
 • Najde izgovor za pogovor z vami
 • Popravlja si lase in se ureja
 • Dotakne se vas, da bi pokazala zanimanje

Ženske so že od nekdaj uporabljale govorico telesa, da so pokazale svoje želje, moški le težko preberejo te signale. Zato se zdi tako težko ugotoviti, ali ste dekletu všeč.

Obstaja napačno prepričanje, da je govorjena beseda prevladujoča oblika komunikacije med ljudmi, dejansko pa obstaja oblika sporazumevanja, ki predstavlja od 60 do 80 odstotkov vse komunikacije. Govorimo seveda o govorici telesa.

Ko bi le mogel prebrati njene misli in vedeti, ali sem ji všeč, pomisli razočarani moški, ponovno zmeden zaradi odziva ženske, ki jo poskuša zapeljati.
Kaj se dogaja, se sprašuje. Pravi mi, da sem ji všeč, mislim, da sem ji všeč, videti je, da sem ji všeč, ampak nisem prepričan ...

Ženske komunicirajo prek govorice telesa in če se naučite brati znake, boste vedeli ali ste ji všeč, in vedeli boste, kdaj je ne zanimate, vedeli, kdaj jo privlačite in kdaj je čas, da naredite potezo.

Zanimiva je raziskava, po kateri ženske sprožijo do 90 odstotkov vseh zapeljevanj. Ženske to počno tako diskretno, da večina moških verjame, da so oni naredili prvi korak.

Znaki, da se zanima za vas

Znake govorice telesa lahko razdelite na pet korakov:

 1. korak (očesni stik): ženska vzpostavi kontakt z očmi in vam sporoči, da ste ji všeč in da jo zanimate. Ko ženska vzpostavi z vami stik z očmi, imate veliko več možnosti za pozitiven odziv, če se ji približate.
 2. korak (nasmeh): je kot "povabilo". Ko se ženska nasmehne, vam sporoči, da ji je všeč to, kar vidi, in vas vabi, da pridete k njej in se pogovarjate.
 3. korak (komunikacija): najde izgovor za pogovor z vami. Številni raziskovalci so pred komunikacijo postavili četrti korak (urejanje), pri čemer so se v veliki večini primerov moški pogovorili z žensko takoj, ko je z njim stopila v kontakt z očmi ali se mu nasmehnila. Ko se približate ženski, preden vas je videla ali se vam nasmehnila, tvegate, da ste jo napačno ocenili.
 4. korak (lišpanje): To je faza, na kateri vam ženska sporoči, ali jo privlačite ali ne. Ženska se ureja, da bi pokazala svoje zanimanje in vas spodbudila k nadaljnjemu zapeljevanju.

Če razberete te namige, boste vedeli, ali ste dekletu všeč, preden sploh odpre usta.

Všeč ste ji če:

 • Med pogovorom zardi.
 • Dotakne se vratu.
 • Pogosto se hihita in se smeji.
 • Njeno dihanje postane globoko in težko.
 • Oblizuje ustnice in opozarja na njih.
 • Vznemirjen glas ali nervozen smeh.
 • Svoje telo usmeri proti vam, zlasti kolena in stopala.
 • Razkrije spodnjo stran zapestja kot znak podrejenosti.
 • Igra se z lasmi in jih boža (eden najpogostejših kazalcev zanimanja).
 • Spusti pogled in z gesto podrejenosti pogleda v tla.

Znaki, da je ne zanimate

Ugotovite, ali ste ji všeč ali ne.
Na enak način, kot ženske uporabljajo govorico telesa, da sporočajo zanimanje, uporabljajo tudi govorico telesa, da moškim sporočijo, kadar jih ne zanima zapeljevanje. Pomembno je razumeti te neverbalne znake, da se boste izognili zapravljanju časa in poskušali zapeljati ženske, ki se za vas ne zanimajo. Tako boste vedeli, ali ste dekletu všeč ali pa je le prijazna.

Ne zanimate je, če ...

 • Prekriža noge in roke.
 • Zapestja drži navzdol.
 • Odvrne stopala in noge stran od vas.
 • Osebne predmete premika izven vašega dosega.
 • Se ne ureja ali dotika.

Ko boste pozorni na žensko govorico telesa, boste hitro vedeli, ali ste ji všeč. Ni vam več treba ugibati kaj misli ali čuti.

Pomembno si je zapomniti, da je ženska komunikacija, v nasprotju z očitno, bolj prikrita.

Ženska vam bo redko povedala, ali ste ji všeč in si želi zmenek z vami. To pa ne pomeni, da ženska ne bo pokazala svojega zanimanja ali razpoložljivosti.

Ko se zdite ženski privlačni, vam bo bo to pokazala, z zanjo, očitnimi znaki zanimanja.

Preberite govorico njenega telesa, da boste vedeli ali ste ji všeč

Razumevanje, kako ženska sporoča svoje zanimanje, je ključni del procesa zapeljevanja. Kaj vam pove ženska z govorico telesa? Je njena govorica telesa odprta ali zaprta? So njena stopala obrnjena k vam ali stran od vas? Da ste dekletu všeč, boste vedeli, ker vam bo pokazala, da je na razpolago. Svoje zanimanje bo pokazala z govorico telesa in svojimi dejanji.

Poleg ženske govorice telesa obstajajo še bolj subtilni znaki, da ste ji všeč, ki se jih morate zavedati.

Na primer, je ženska nenadoma začela uporabljati šminko ali parfum? Ali večkrat sede blizu vas? Je pogosto na istih mestih, kjer ste vi?

Takšnih "naključij" se morate zavedati, saj je večina žensk pripravljena narediti marsikaj, da bi bila na voljo moškim, ki se jim zdijo privlačni.

Če želite vedeti kako ugotoviti, ali ste dekletu všeč: preberite govorico njenega telesa, da boste vedeli kaj misli.

Vir: developattraction.com