Večina si nas želi najti sorodno dušo, s katero bi delili svoje veselje in žalost. Največkrat pa se izkaže, da iskanje sorodne duše ni prav enostavno, kljub temu, da v življenju na tak ali drugačen način spoznamo množico ljudi.

Ste že kdaj imeli občutek, da je nekdo kot ustvarjen za vas, pa ste kasneje ugotovili, da vas je prvi vtis zavedel. Lahko so kriva napačna pričakovanja ali pa tudi dejstvo, da se ob prvem srečanju poskušamo prikazati v najboljši luči, saj želimo pustiti dober vtis, ko spoznamo nove ljudi.
Ali ne bi bilo praktično, če bi lahko vsakogar, še posebej pa novo simpatijo, prosili, da izpolnil naš vprašalnik, na osnovi katerega bi dokaj natančno ugotovili ali imamo skupne interese in lastnosti? Seveda bi bilo v tem primeru edino prav, da tudi mi izpolnimo enak vprašalnik.
Si želite izvedeti kako bi bili vi razvrščeni glede osebnostnih lastnosti? (<< kliknite tukaj)

Spoznavajte se na osnovi vaših podobnosti in skupnih interesov!
NAJDITE OSEBO, KI BO POPOLNOMA SKLADNA Z VAMI.

Prijavite se in prejmite vaš psihološki test!
Algoritem je zasnovan na prefinjeni mešanici različnih karakternih potez, da bi našli tisto, kar vas najbolje opredeljuje. To vam omogoča, da bolje spoznate svojo osebnost in razumete odnose v vsakodnevnem življenju. Izpolnite vprašalnik, poročilo o vaši osebnosti pa boste dobili na koncu, pod Moj profil / Rezultat mojega psihološkega testa.

Izpolnite vprašalnik (<< klik), veliko deklet in fantov je to že naredilo!

Povabite tudi druge, da izpolnijo vprašalnik, delite na omrežjih.

 

Primer poročila na osnovi osebnostnega testa:

Psihološki test

Definicija vaše osebnosti